Lente bubbels

Zaterdag 11 mei van 15.00 tot 17.00 uur

Het is weer lente en in de raambuurt is dat op vele plekken te zien. De afgelopen tijd is er al hard gewerkt en is er veel groen bijgekomen. Dat maakt de buurt vrolijker en vriendelijker, en dat willen we graag vieren met elkaar. We zetten de deuren open voor de lente bubbels!

Tevens zijn er een aantal ideeën /plannen, die we met de buurt willen delen om te kijken of er voldoende draagkracht is om de plannen om te zetten in groen gaan we doen.

Stekjes en zadenbeurs
Heb je zaaigoed of ben je iets te enthousiast geweest met voortrekken van bloemen, planten, groenten of kruiden? Misschien is het leuk om met elkaar te ruilen! Geen ruilmateriaal? Geen probleem dan geniet je toch alleen van de bubbels en de gezelligheid?!

Hou onze buurt schoon !
Voorafgaand aan de Lentebubbels:11 mei van 14.00 tot 15.00 uur Help je mee de buurt schoon te houden? Samen een uurtje vuilen en de straat ziet er bij iedereen weer fris uit! Koffie, prikkers en vuilniszakken staan klaar bij de Speelwinkel. Daarna tijd voor ontspanning bij de Lentebubbels en stekjes en zadenbeurs!

Mini-mozaïek workshopjes
Jeannette van MoZaEnZo geeft tijdens de lente bubbels voor de kinderen mini-mozaïek workshopjes, de kosten € 1,= per kind.